Professionella tjänster för dränering, avlopp, murning, plattläggning och mer

Dränering

Dränering

Att ha en fungerande dränering är grundläggande för att undvika problem med fukt och skador på byggnader. Vi på Jonas Gräv AB är specialiserade på dräneringsarbeten. Vi använder oss av modern utrustning och teknik för att säkerställa en effektiv och långvarig lösning för ditt hus eller trädgård. 

Avlopp

Avlopp

Vi på Jonas Gräv AB förstår hur viktigt det är att ha en väl fungerande avloppsanläggning. Med vår expertis och erfarenhet kan vi hjälpa er att installera avlopp. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och låt oss ta hand om er avloppsanläggning på ett professionellt och pålitligt sätt.

Mur

Murar

Vi använder högkvalitativa material och våra erfarna murare har en öga för detaljer. Oavsett om du behöver en mur runt din trädgård eller en stödmur för din tomt, så kan vi hjälpa dig att skapa det perfekta resultatet. Kontakta oss idag!

Plattläggnig

Plattläggning

Oavsett om du behöver en ny uppfart, en trädgårdsgång eller en uteplats, kan vi hjälpa dig att hitta rätt lösning för dina behov. Vi arbetar noggrant med markarbetet för att säkerställa en jämn grund och en smidig installation av dina plattor. Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa tjänster till våra kunder och att se till att du är nöjd med resultatet!

Strukturering av gräsmatta

Strukturering av gräsmattor

Vill du ha en vacker och välstrukturerad gräsmatta? Då är vårt företag det perfekta valet för dig! Vårt team har lång erfarenhet av att strukturera gräsmattor som är vackra och hållbara. Vi förstår också vikten av att skapa en gräsmatta som inte bara ser bra ut, utan som också är funktionell och praktisk att använda.

Skogsväg med grus

Skogsvägar

Vårt företag är det bästa valet för dig som behöver hjälp med arbete på dina skogsvägar. Vi är specialiserade på att lägga upp grus så att skogsvägen blir gjord på ett hållbart och effektivt sätt. Vi förstår vikten av att skapa en säker, hållbar och användbar skogsväg. Kontakta oss idag för proffesionell och pålitlig hjälp!

Kontakta oss 

Har du några frågor? Skicka gärna ett meddelande i formuläret!